Qui som?

L’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Institut de la Vall de Llémena és una associació amb número de NIF: G-55209811  formada en assemblea constituent el dia 19 de juny del 2014 i inscrita amb denominació de Associació de Mares i Pares de l’ Institut de Sant Gregori, inscrita amb el número 54790 en la secció 1era del Registre de Girona del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.

La seva denominació definitiva la prengué en adquirir-la també el mateix Institut de la Vall de Llémena. El seu domicili és la Plaça Rafael Masó s/n (edifici de l’ Institut) CP 17150 de Sant Gregori (Girona).

La formen les famílies dels alumnes de l’Institut de la Vall de Llémena que ho desitgen, amb àmbit d’actuació a la Vall de Llémena i comarca del Gironès i els seus objectius, recollits en els seus ESTATUTS, es centren en tots aquells aspectes que contribueixin a la formació i educació dels alumnes. 

El mail de contacte és afainsvalldellemena@gmail.com

L’entitat no disposa de telèfon propi ni d’horari d’atenció al públic, però la Junta intenta donar resposta a qualsevol petició el més aviat possible.

L’entitat és adscrita a la FAPAC (Federació d’Associacions de Mares i Pares de Catalunya

L’òrgan de govern de l’Associació és la seva Assemblea de Socis, que és reuneix amb periodicitat mínima anual i escull la seva junta amb vigència de dos anys.


Documents